pizzerie w kowarach

... czyli nie na temat :) Wpisz się tutaj, jeśli chcesz powiedzieć coś, co nie pasuje do żadnej z pozostałych kategorii. Niezarejestrowani użytkownicy mogą w tym dziale jedynie odpowiadać na istniejące już posty.

Moderatorzy: Krizz, Andrzej W

Re: pizzerie w kowarach

Postprzez justa8523 » So, 16 sty 2010, 18:00

75 616 11 95 - jest to numer tymczasowy do 31 stycznia 2010 , potem bedzie poprzedni :D
justa8523
Świeżo zarejestrowany

Postprzez ulalala » Śr, 27 sty 2010, 23:17

Najlepsza pizza zdecydowanie w Marlo. Lokal nowy, ale ceny te same :D
ulalala
Nowy

Postprzez obserwator33 » Śr, 03 mar 2010, 10:31

Witam ..Co do naszej nowej pizerri TOSCANIA to nie powiem wnętrze maja ładne, przystrojone nawet nawet :) ale jak zobaczycie pewną osobę to się nie wystraszcie :D :)a i jeszcze dobre co ostatnio widziałam to jak sam szef TOSCANI pomagał swojemu kierowcy odpalać samochód :)) hehehe.
Wydaje mi się , że tansport TOSCANI chyb siada :), może czas zainwestować w jakiś nowy pojazd :)) no chyba ,że sam szef Toscani i Neo.... będzie kierowcy pomagał odpalić :D :o a poza tym jedzenie jest dobre :)
obserwator33
Świeżo zarejestrowany

Postprzez stołówkajoanna » Pt, 30 lip 2010, 15:58

Tak jest też Stołówka-Joanna *wycięte*

Mają piec do pizzy i też dowożą do domu

pizza pyszna jadłem a co najważniejsze nie droga

Zamówienia pod numerem tel. *wycięte*

------
Rozumiem, gdy jakiś użytkownik poleca jadłodajnię - dopóki nie widać, że robi to w celach reklamowych, może być. Ale polecanie samego siebie jest reklamą, zgodnie z regulaminem zabronioną.
Krizz.
stołówkajoanna
Świeżo zarejestrowany

Poprzednia strona

Powrót do Offtopic